Edit in León, Nicaragua

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden.

Meer informatie over de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Edit

idalien

ziet er goed uit Edit! ik zal je heel erg missen maar vind het super leuk dat het toch allemaal nog gelukt is!

daddy

Nou meid, aftellen maar! Heel veel plezier maar wel een beetje voorzichtig zijn hoor!

Ester

Ik vind het echt super dat je uiteindelijk toch weg gaat!Site ziet er leuk uit,zal de komende tijd graag op de hoogte blijven van je voorbereidingen en straks je reis!!!!Reuze benieuwd.......

Opa en Oma Hefswal

We zijn trots op je.!! Sterkte met de voorbereiding.!

idalien

hoeveel foto's kun jij plaatsen als je daar bent? we willen wel veel foto's namelijk, anders koop ik er wat bij voot je...

Margreet

Hoi Edit,
Wat ontzettend leuk voor je dat je gaat! Dat doe je toch maar weer eventjes.... knap hoor!
Nu nog even goed al je woordjes leren in de les en... dan ben je er helemaal klaar voor! ;-)
Groetjes!

Hans

Hoi Edit,
Toppie dat het nu bijna zover is,is er nog een plekje over in je koffer voor mij en pascal?hahaha

goeie reis en ik blijf je verhalen volgen,is vast leuker als tv kijken.

Groetjes Hans/Pascal

Hester Sier

Zoooo dat ziet er goed uit, heel knap van je en ik ga zeker af en toe kijken naar dit, gaaf hoor succes daar en ik zie je vast nog wel voor die tijd xxx hes

Richard

Lieve Edit,

Ik heb zojuist extra foto ruimte voor je gekocht.
( 300 st.)
Veel plezier hiermee. & een prettige reis.
Maak maar leker veel foto's.

Groetjes Richard.

netty

nu de dagen aftellen en de grote reis kan beginnen, veel succes!

Ester

Tjonge Edit,wat gaat de tijd snel!!! Word nu echt aftellen voor je,spannend hoor! Heb je er zin in,of zie je er ook wel beetje tegenop nu het dichterbij komt?!
Ik hoop dat je snel weer wat schrijft.....

Ina Arink

Dat is dan al de eerste verrassing in je reisvoorbereiding en als ik het goed inschat komen er nog wel meer, want de midden-amerikaanse mentaliteit, levensinstelling en tempo zal heel verschillend zijn van de nederlandse. Gewoon ervaren en vooral genieten. Bij Fokus zal ik je missen, ook al werkten we niet altijd met elkaar; je hebt een prettige instelling.
Groetjes, Ina en we volgen je reiservaringen.

Gerrit Griffioen.

Edit,
Wat zul je moe geweest zijn de dag van je aankomst. En dan die overstap in Londen. Hoop dat je snel je drai zult vinden.
Was dat vrouwtje werkelijk zo arm dat ze geen melk kon kopen.Bijna niet te geloven.
Hier alles goed Edit en het weer is schitterend. Zo ook de natuur.
Hoe kan ik je fotoruimte geven?
O.K. Lady, houd je taai.
gr.Gerrit

Harry Kaspers

Hallo Edit,

Het is leuk om je verhalen te lezen en ook de foto's te bekijken.

Wij hopen dat je erg geniet van het land/mensen e.d.

Veel sterkte bij jouw inzet!! En geniet van deze nieuwe levenservaring.

Groetjes
fam. Kaspers